Huolto

 

Me huollamme ja korjaamme pumppuja, vene- ja mökkilämmittimiä, aggregaatteja, aurinkosähköjärjestelmiä.

Palvelemme yritys- ja yksityisasiakkaita Kainuun ja Lapin läänin alueella.

 

 

 

Ota yhteyttä

Valtuutettu huoltoliike

  • IKH Service maahantuodut koneet ja laitteet

  • Wallas Service vene- ja mökkilämmittimet

  • Aggregaattien huolto- ja myynti laaja valikoima merkkejä

  • Sundwind Service aurinkösähköjärjestelmät ja laitteet

  • Talokaivo Oy pumppaamot, pumput

  • Pumppu Lohja Oy pumput

pumppuhuolto

Pumppuhuolto- ja korjaus

RP-Pumppujen huollot ja korjaukset tehdään pitkällä, ammatillisella kokemuspohjalla. Käytämme parhaita materiaaleja ja noudatamme työskentelyssämme ajanmukaisia työkäytänteitä. Toiminnassamme noudatamme asiakaslähtöistä ja kustannustehokasta toimintatapaa. Työskentelemme työturvallisuus näkökohdat huomioiden.

RP-Pumput huoltaa ja korjaa yleisimmät pumppumerkit, kuten Kolmeksin, Wilon, Pumppu Lohjan ja Talokaivon Pumppaamon pumput.

Pumppujen säännöllinen huolto ja peruskorjaukset auttavat pidentämään pumpun käyttöikää ja pitävät pumpun toimintavarmana.   Pumppuhuoltotyöt hoidamme asiakaslähtöisesti ja asiakkaan toiveiden mukaan. Tarvittaessa pumppuhuollon yhteydessä tarkistetaan pumpun perushuollon lisäksi muita pumppaamon rakenteita.

lämmitysjärjestelmä

Vene- ja mökkilämmittimien huolto ja korjaus

RP- Pumput huoltaa, korjaa ja toimittaa varaosat myös Wallas vene- ja mökkilämmittimiin. Olemme valtuutettu Wallas lämmittimien huolto- ja varaosaliike.

Varastostamme löytyy yleisimmät Wallaksen varaosat ja huoltotarvikkeet.

Agregaatti

Aggregaattien huolto ja korjaus

Rp-Pumput palvelee asiakkaitansa myös aggregaattien huolto- ja korjausasioissa. Meiltä löytyy laaja, lähes kaikki merkit kattava aggregaattivalikoima.  Aggregaattien säännöllinen huolto on tärkeää, jotta voidaan varmistua varavoiman käyttökelpoisuudesta.

Aggregaattien huoltoon kuuluu yleensä sekä moottorin, että generaattorin huoltotoimet. Aggregaattihuollossa tehdään myös käynnistysautomatiikan testaus. Moottorihuoltoon sisältyy suodattimien vaihtaminen sekä öljynvaihto. Lisäksi tarkistetaan mahdolliset vuodot, polttoaineletkut ja tehdään moottorille tarvittavat säädöt. Huollon yhteydessä on hyvä varmistaa myös polttoainejärjestelmien puhtaus.

Aurinkosähköjärjestelmä

Aurinkosähköjärjestelmien huolto ja korjaus

RP- Pumput huoltaa ja korjaa Sun Wind aurinkosähköjärjestelmiä. Säännölliset aurinkosähköjärjestelmien huolto- ja tarkastustoimenpiteet pitävät järjestelmän kunnossa ja tehokkaana kymmeniä vuosia.

Perushuoltotoimenpiteenä on aurinkopaneelien puhdistaminen liasta ja talvisin lumikuormista. Lisäksi asennustelineiden kiinnitykset on syytä tarkistaa, koska ruuvit ovat kovalla säärasituksella ja kaipaavat vaihtoa muutaman vuoden välein. Johtojen ja akkukenkien liitokset on syytä tarkistaa löystymisen tai hapettumisen varalta.

Vuosittain on syytä tehdä akun nestepinnan tarkistamistoimenpiteet. Akun kuntoa on hyvä tarkkailla tarkistamalla jännitetasot.